Close
Zoek
Filters

Autumn Fruit collectie

Autumn Fruit collectie

Haal de herfst in huis

De voorbije dagen was de zomer meer dan ooit in het land. Het zonnetje op onze snoet vinden we zalig, maar stiekem doet de drukkende hitte ons al verlangen naar de herfst. Om het wachten wat ‘draaglijker’ te maken, kun je alvast de herfst naar binnen brengen met de nieuwe Autumn Fruit-collectie.

Vulartikelen

Dit conische bakje met kleurrijke herfstprint leent zich perfect tot vulartikel voor wafeltjes, herfstkoekjes of andere lekkernijen. Leuk om als geschenkartikel te geven aan gasten, klanten, leveranciers en meer. Meer fan van chocolade? Kies dan voor deze vrolijke ballotins met vlindersluiting, beschikbaar in formaten voor 250 gram en 500 gram chocolade. Maak de ballotins extra feestelijk met een herfstig lint!

De frissere temperaturen in de herfst nodigen uit tot languit bankhangen. Met een warme kop thee of koffie op de schoot wordt het nog gezelliger. Kies daarom voor een leuke mok als vulartikel voor je geschenken. De leuke herfstmokken in onze Paddy-collectie en Eekhoorn Scratty-collectie (mét of zonder lepel) passen perfect bij deze collectie.

Decoratie

De herfst in huis halen doe je eenvoudig met de feestelijke Autumn Fruit-decoratie. In het assortiment vind je onder andere deze kleurrijke herfstbladeren op een steel en leuke guirlandes. Onze favoriet in de collectie? De pluche eekhoorn ‘Skia’, verkrijgbaar in verschillende formaten en als sleutelhanger.

Accessoires

Nog op zoek naar leuke accessoires om verpakkingen op te vrolijken? Neem dan een kijkje naar de herfst linten in deze collectie. De linten met typische Autumn Fruit-print zijn te verkrijgen met een breedte van 15 mm of 25 mm.
Wie het liever simpel houdt, kan kiezen voor een kleine, elegante sticker. Ontdek de stickers met typische Autumn Fruit-print of kies voor een blinkend exemplaar in de vorm van een esdoornblad of dennenappeltjes.

Interesse in een van bovenstaande producten? Bestel ze vandaag nog via onze webshop. Je kunt de producten altijd in onze showroom komen bekijken indien je nog meer inspiratie wenst. Let op! Om alles veilig te laten verlopen voor jou en onze medewerkers werken we momenteel op afspraak.

Plaats uw reactie