Close
Zoek
Filters
RSS

Inspiratie berichten van '2020' 'mei'

Vaderdag komt eraan!
Vaderdag komt eraan!

Vaderdag

Papa’s bestaan in allerlei verschillende vormen, maten en soorten. Zo heb je de handige Harry’s, de vrolijke grappenmakers, de sportieve papa’s en nog zoveel meer. Een cadeau op maat vinden is dus niet altijd even eenvoudig. Welk cadeau je ook kiest, met deze leuke geschenkartikelen en accessoires maak je van elk cadeau voor Vaderdag een feestje!

Vaderdag cadeauverpakkingen

Een leuk cadeau verdient een nog leukere verpakking! Ga voor deze vrolijke rechthoekige verpakking met deksel of een vierkant bakje met zwart oor. Beide Vaderdag verpakkingen zijn voorzien van de tekst ‘Super Papa’ en een grote zwarte snor. Houdt je vader wel van een lekkere tas koffie of thee? Dan kan je kleinere cadeautjes opbergen in deze toffe mok en heb je niet één maar twee cadeautjes!

Vaderdag cadeau accessoires

Zijn de Vaderdag cadeaus al voorzien van een Vaderdag verpakking? Dan kan je deze Vaderdag verpakking opfrissen met enkele accessoires. Er zijn verschillende stickers te verkrijgen met een leuke opdruk. Ga voor een ‘Moustache’, ‘Snor’ of ‘Super Papa’.

Ook linten met ijzerdraad zijn altijd een goed idee om Vaderdag verpakkingen extra elegant te maken. Opnieuw kan je kiezen uit verschillende soorten: linten met hoeden, linten met de tekst ‘Super papa’ of gewoon met een grote snor er op. Ook met onze spelden kan je jouw Vaderdag verpakking opfleuren.

Vaderdag assortiment

Ben je niet zo gek op snorren? Bekijk dan ook zeker onze andere Vaderdag collecties. Ons Vaderdag assortiment bevat vast en zeker een collectie waar papa blij van wordt.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We helpen je graag verder!

Opmerkingen (0)