Close
Zoek
Filters
RSS

Inspiratie berichten van '2021' 'januari'

Valentijn
Valentijn

Hartverwarmende presentatie ideeën voor Valentijn

Valentijn is de ideale gelegenheid om geliefden te verrassen met een speciaal cadeau. Inspiratie nodig? Met chocolade of ander lekker snoepgoed zit u altijd goed, zeker wanneer dit wordt gepresenteerd in een leuke verpakking. De nieuwe ‘Love Heart’-collectie bevat allerlei verpakkingen en accessoires voor een feestelijke presentatie. Wij geven u alvast enkele presentatie ideeën waarmee u gegarandeerd punten scoort!

Win-win: chocolade in een Love Heart-mok

Chocolade en koffie, een goddelijke combinatie als u het ons vraagt! Ga voor een dubbele verrassing en presenteer chocolade (of ander snoepgoed) in deze elegante Love Heart-mok. Tip: verpak uw snoepgoed eerst in deze feestelijke blokbodemzak met hartjes. Zo houdt u de mok proper en kunt u meteen genieten van een heerlijk tasje koffie of chocolademelk.
Werk de blokbodemzakjes af met dit witte lint met ijzerdraad en hartjes-print.

Feestelijke ballotins

Ook met een ballotin (of doos met vlindersluiting) kunt u chocolade en snoepgoed op een feestelijke manier presenteren. In de Love Heart-collectie vindt u twee soorten ballotins. De standaard ballotin bestaat in twee verschillende afmetingen: eentje voor 250 gram en eentje voor 500 gram aan snoepgoed. Daarnaast bevat de collectie ook een ballotin voor 2 pralines.

Alle ballotins hebben een wit-rode kleur en zijn voorzien van het woord ‘Love’. Ook deze ballotins kunt u afwerken met vrolijke accessoires. Naast het rode lint, beschikt de collectie ook over witte linten met hartjes en leuke stickers.

Uitnodigende etalage

Uw etalage inkleden voor Valentijn? Ontdek deze glanzende raamsticker met ‘Happy Valentine’ als opschrift. Daarnaast beschikt de Love Heart-collectie ook over rode en witte banners waarmee u uw etalage volledig Valentijn-ready maakt!

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze collectie of wilt u tips op maat van uw onderneming?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, we helpen u graag verder.

Opmerkingen (0)