Close
Zoek
Filters
RSS

Inspiratie berichten van '2021' 'oktober'

Stoom uw winkel klaar voor Sint en Piet!
Stoom uw winkel klaar voor Sint en Piet!

De stoomboot van de Sint komt binnenkort toe in België. Tijd om uw winkel helemaal Sinterklaas-proof te maken. Het grootste kinderfeest van heel België vraagt om snoepgoed, cadeautjes, brieven en dat waanzige sprankeltje Sint-magie. Met deze blog geven we u alvast wat inspiratie.

Verpakkingen voor heerlijke snoepjes

Wie Sinterklaas zegt, zegt ook bergen snoepgoed! De nieuwe Sint Vintage-collectie heeft dan ook een groot aanbod aan vulartikelen om letterkoekjes, chocolade en ander lekkers feestelijk te presenteren.

Cadeautjes met net dat tikkeltje extra

In december is het tijd voor cadeautjes. Inspireer uw klanten om hun pakjes extra leuk aan te kleden of verpak zelf uw producten op een originele manier. U kunt in ons aanbod een ruime variatie vinden van feestelijke linten, spelden en stickers. Onze linten zijn er in allerlei kleuren en maten: gouden linten met een Sint-prentje, rode linten met tekst, bredere linten,…

Choco time!

Het koude weer doet ons allemaal snakken naar een lekkere, warme kop chocolademelk. En hoewel chocomelk ons sowieso een warm gevoel geeft, zorgt een mooie tas voor een nog gezelligere ervaring. Ontdek onze Sint-tassen.

Marco zorgt voor een opvallende, kindvriendelijke etalage

Gebruik de grote Sint-hanger in de etalage en u trekt meteen de aandacht! Dit jaar hebben we weer een pareltje in onze collectie: de Sint "Vintage" deco hanger GM. Met de verticale banner uit diezelfde collectie maakt u het helemaal compleet. Deze banner is onmisbaar in uw Sinterklaas-etalage en is een echte blikvanger. Voor de banners houdt u best rekening met een levertermijn van ± 2 weken.

Onze collectie zorgt ervoor dat uw klanten zich helemaal in Sint-en-Piet-sfeer bevinden. Neem dus een kijkje in ons volledige assortiment. Heeft u vragen over bovenstaande artikelen of wenst u advies op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, we helpen u graag verder. U kan deze en andere Sint-collecties steeds bekijken in onze showroom of via onze webshop.

Opmerkingen (0)