Close
Zoek
Filters

Bunny Cute

Bunny Cute

Laat jouw winkel eruit springen met onze Bunny Cute paascollectie.

Het aankleden van uw winkelruimte met een uniek totaalconcept biedt tal van voordelen voor uw winkel. Het kan bijvoorbeeld de aandacht trekken van klanten en hen aanzetten tot het maken van fantastische aankopen. Bovendien kan het thematiseren van de winkel ook bijdragen aan de merkbeleving van de klanten, door hen te laten zien dat de winkel meegaat met de tijd en zich aanpast aan veranderende seizoenen en gelegenheden.

Dus, laat uw winkelruimte samensmelten met de vrolijke Bunny Cute Paascollectie en maak er samen met uw klanten een vrolijk paasfeest van!

Pasen gaat tezamen met chocolade eieren

De Bunny Cute Paascollectie biedt een scala aan leuke en feestelijke accessoires en vulartikelen voor paasgeschenken. De collectie bevat onder andere oranje "natura" ballotoeufs en dozen met vlindersluiting. Er zijn ook verschillende ballotins met vlindersluiting in verschillende zachtroze kleuren met Bunny Cute opdruk voor 250 gram of 500 gram. Mandjes met handvaten voor het presenteren van grote chocolade paaseieren zoals dit zachtroze bakje of dit stoffen mandje. Ook onze prachtige mokken kunnen dienen als vulartikel. We hebben een ruime keuze aan unieke vulartikelen.

Speelse accessoires voor Pasen

De Bunny Cute collectie biedt ook een aantal speelse accessoires aan voor het verfraaien van geschenken. Deze accessoires zijn onder andere vilten spelden in de vorm van paaseieren, linten in verschillende afmetingen en kleuren, en stickers met verschillende leuke patronen en vormen. Deze accessoires kunnen helpen om geschenken een feestelijk uiterlijk te geven en zorgen voor een extra touch aan alle geschenken.

Laat zien dat jij in paassfeer bent

De Bunny Cute collectie biedt ook een aantal elementen om uw etalage een vrolijke en aantrekkelijke uitstraling te geven met dit frivole thema. De collectie bevat onder andere verticale banners met vrolijke opschriften en afbeeldingen of enkele paasei-hangers en een blinkende bunny raamsticker. Deze elementen kunnen in verschillende kleuren verkregen worden en geven de etalage een lenteachtige uitstraling en trekken de aandacht van potentiële klanten. Bij deze collectie hoort ook een uniek en heel cute boeket, die vindt u hier.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over onze Bunny Cute paascollectie? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen! Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. Wilt u de collectie eerst in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom.

En als u op zoek bent naar een ander paasthema, kijk gerust verder op onze website voor meer inspiratie. Bij de totaalconcepten is er voor iedereen en elk thema wat wils.

Plaats uw reactie