Close
Zoek
Filters

De Diamant - een unieke geschenkdoos

De Diamant - een unieke geschenkdoos

Upcycle Me!

De piramide lamp

Geef deze diamant geschenkdoos een tweede leven als eyecatcher in uw interieur. 

Deze diamant leent zich perfect als duurzaam en origineel knutselmateriaal.

Wat heb je nodig:

1 diamantdoos
1 potlood (of ander rond voorwerp) om gaatjes te prikken
1 scherp mesje
1 lampje
1 lampfitting met schakelaar

Met een potlood prik je enkele gaatjes aan de bovenzijde van de diamant. Indien de gaatjes wat ruw zijn, kan je deze iets gladder maken met je vinger. Draai het lampje in de lampfitting.

Met een mesje maak je onderaan insneden zodat het lampje erdoor kan. Steek de stekker in het stopcontact en de doos krijgt een wonderlijk effect! Van origineel en duurzaam home decoratie gesproken!

Je kan de diamant ook verven voor een extra leuke toets.

 

Het ultieme cadeaupakket!

Dit geschenkpakket met zijn unieke diamantvorm is gemaakt uit FSC-gecertificeerd kraft karton.

Met de aangepaste stickers ETIB52105, ETIB52106, ETIB52110 en ETIB52111 en/of een prachtige strik, wordt dit een juweeltje van een geschenk. Liever uw eigen quote of tekst op de sticker? Dit is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op via print@marco.be.

Een grote diamant heeft een inhoud van 14,7l en is geschikt voor 12 flesjes bier - type Marco’s Experiment - van 33cl, aangevuld met specerijen of 2 flessen wijn of bier van 75cl, aangevuld met andere specialiteiten of 1 fles wijn of bier van 75cl + 1 bokaal van 850gr., aangevuld met andere lekkernijen. Er wordt een extra kartonnen inlegger bijgeleverd die kan gebruikt worden om 2 wijnflessen te presenteren of een fles Champagne / Cava / schuimwijn. Daarbij kunnen er nog enkele lekkernijen toegevoegd worden met als resultaat een mooi gevulde geschenkmand.

Een medium diamant heeft een inhoud van 7,8l en is geschikt voor 6 flesjes - type Marco’s Experiment -van 33cl, of 2 flessen van 37,5cl aangevuld met andere specialiteiten, of 1 fles type rum aangevuld met andere lekkernijen.

Kortom, een plezier om naar te kijken, een genot om te krijgen!

 

Bekijk hieronder het filmpje voor vouwtips of via ons You-tube kanaal:Contacteer ons!

Heeft u vragen over deze collectie? Of wenst u de collectie te bekijken in onze showroom? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom te Gent. Het Marco-team helpt u graag verder!