Close
Zoek
Filters

Egel Marcel, de mascotte van deze herfst

Egel Marcel, de mascotte van deze herfst

Egel Marcel, de mascotte van deze herfst

Op een zonnige herfstdag trekken wij graag de natuur in voor een mooie boswandeling. De roodgele kleur van bladeren, takjes en vruchten zorgt voor een gezellig en rustgevend decor. Ook is dit het ideale moment om egeltjes te spotten, dé mascottes van het herfstseizoen. De Egel Marcel-artikelen mogen dan ook niet ontbreken in uw etalage of winkel. Met deze blog geven we u alvast wat inspiratie.

Herfstige vulartikelen

Bij fris weer is niets zo gezellig als een kop warme thee of koffie, vergezeld van enkele overheerlijke pralines. Presenteer de pralines in deze mooie kraft ballotins of in een oranje pralinedoos met vlindersluiting. Ook deze doos met deksel is een leuke geschenkverpakking! Grootse plannen? Deze houten dienbladen of zeshoekige dozen met deksel zijn uitermate geschikt voor een herfstige geschenkmand vol lekkers. Wijn- of andere flessen origineel verpakken doet u met deze kartonnen dozen met handvat.

Feestelijke afwerking & accessoires

De Egel Marcel-collectie bevat ook tal van vrolijke accessoires om uw geschenkverpakkingen feestelijk mee af te werken. Combineer dit Egel Marcel-lint met dit warme oranje lint voor een knusse uitstraling. Ook het lint met esdoornblad-print brengt u meteen in de herfst-sfeer. Als kers op de taart zijn er de houten Egel Marcel-spelden en labels of vrolijke stickers. Zo maakt u van elke geschenkverpakking een feestje!

Inkleding etalage

Maak uw etalage klaar voor het herfstseizoen met de leuke decoratie-artikelen uit de Egel Marcel-collectie. Deze schattige pluche Egel Harry mag absoluut niet ontbreken. Verder is de bruin-oranje banner met Egel Marcel-print een echte eyecatcher in elke etalage. Tenslotte maken de houten hangers (te verkrijgen in de vorm van Egel Marcel en als esdoornblad) uw etalage of winkel volledig klaar voor de herfst.

Heeft u vragen over bovenstaande artikelen of wenst u advies op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, we helpen u graag verder. U kan deze en andere herfstcollecties steeds bekijken in onze showroom of via onze webshop.

Plaats uw reactie