Close
Zoek
Filters

Einde schooljaar: attenties voor juf en meester

Einde schooljaar: attenties voor juf en meester

Einde schooljaar: attenties voor juf en meester

De coronamaatregelen hebben ons dagelijks leven de afgelopen maanden flink op z’n kop gezet. Zeker voor wie kinderen heeft, was het soms een ware beproeving om de rust in huis te bewaren. Gelukkig stonden verschillende juffen en meesters klaar om je kroost online te begeleiden of op te vangen in de schoolopvang. Nu het onderwijs langzaamaan weer opstart, is dit het ideale moment om juf of meester te bedanken voor hun inzet met een leuke attentie. De gepaste verpakkingen en accessoires? Die ontdek je bij ons!

Einde schooljaar – Originele cadeauverpakkingen

Met een leuke verpakking maak je van elke attentie een speciaal moment. Afhankelijk van de grootte van jouw cadeau, kan je kiezen tussen verschillende soorten verpakkingen. Onze koffiemokken met boodschap ‘Merci’ kunnen dienen als creatieve verpakking voor kleine planten of bloemetjes, chocolade en meer.

Deze blikken, in twee verschillende formaten, zijn volledig afsluitbaar. Door hun kartonnen kaft kunnen deze blikken gepersonaliseerd worden met een lieve boodschap of vrolijke tekening.

Hippe juf of meester? Met deze glazen drinkbeker met rietje als cadeauverpakking scoor je gegarandeerd! Heb je verschillende attenties? Presenteer ze dan op deze leuke 2-traps ladder gemaakt uit naturelhout.

Einde schooljaar – vrolijke accessoires

Je attentie of verpakking versieren kan je doen aan de hand van onze accessoires. Zo hebben we verschillende soorten satijnlint met ijzerdraad en stickers met leuke boodschappen op (Nederlands en Frans). Kies de blinkende variant voor een extra feestelijke touch!

Plaats uw reactie

Showroomdagen

Showroomdagen van 11/01 tem 29/01/2021. Geniet van 5% korting* met de kortingscode SHOW2021. Zie voorwaarden.