Close
Zoek
Filters

Halloween

Halloween

Een feestdag waar wij als kind halsreikend naar uitkeken? Halloween! Een griezelige avond waar fakkeltochten, uitgeholde pompoenen en vooral heel veel zoetigheid centraal staat. Hoewel we niet langer van deur tot deur gaan, kunnen we nog steeds genieten van chocolade of ander snoepgoed. De nieuwe halloween Skull-collectie, verkrijgbaar bij Marco, zorgt alvast voor een vleugje nostalgie!

Halloween decoratie voor jouw zaak

Haal de halloween-sfeer in huis met de enge Skull-decoratie artikelen. Deze oranje-zwarte banner (25cm x 245cm) is onmisbaar in je halloween etalage en is een echte blikvanger. Liever wat subtieler? Dan zijn de Skull-raamstickers een leuk idee! Dit blinkend raamstickerpakket bevat heksenhoeden met Skull-print in verschillende afmetingen én een raamsticker met de tekst ‘Happy Halloween’.

Halloween verpakkingen en accessoires

Chocolade en snoepgoed in een feestelijk doosje smaken nóg beter! Dit conische hoge bakje met Skull-print is dan ook ideaal voor de halloween-periode. Voor kleinere hoeveelheden kan je kiezen voor een blokbodemzakje met een Skull-print karton.

Zowel het conische hoge bakje als het blokbodemzakje kan je versieren met leuke halloween-accessoires. Zo vind je in de Skull-collectie ronde stickers met de tekst ‘Happy Halloween’ terug in verschillende afmetingen. Mag het wat opvallender? Kies dan voor de blinkende heksenhoed-stickers of combineer de twee!

Je verpakking afwerken doe je met een feestelijk lint. In de Skull-collectie vind je drie soorten linten met ijzerdraad terug. Kies het zwarte of oranje ‘Happy Halloween’ lint voor een elegant extraatje. Mag het wat meer zijn? Ga dan voor het bredere lint met typische Skull-print.

Halloween totaalconcepten

Extra inspiratie nodig? Ontdek de verschillende Halloween totaalconcepten in onze webshop of showroom. Let op! Om alles veilig te laten verlopen voor jou en onze medewerkers werken we momenteel op afspraak.

Plaats uw reactie