Close
Zoek
Filters

Love is in the air !

Love is in the air !

Love is in the air: verpakkingsartikelen voor Valentijn

Zoals iedereen weet is 14 februari de dag van de liefde. Daarbij horen natuurlijk prachtige bloemenruikers, hartvormige dozen met overheerlijke chocolade en romantische diners met kaarslicht. Ook jouw klanten verdienen dat liefdevolle gevoel wanneer ze jouw winkel binnenwandelen op deze dag vol romantiek. Daarom stellen we onze selectie aan verpakkingsartikelen en versieringen voor Valentijn graag voor.

Valentijn sweetboxes voor de zoete liefde.

Als je wil uitpakken met Valentijn, dan kijk je best naar onze Tingy collectie. Deze collectie heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor Valentijn.De supersterren van de collectie zijn onze Sweetboxes van 125g, 250g of 500g. In deze doos kan je overheerlijke pralines of andere zoetigheden steken om aan jouw klanten te geven. De Sweetboxes zijn ook terug te vinden in onze Flowery collectie, voor wie de hartjes op de verpakking liever inruilt voor bloemen.

Hartverwarmende Valentijn drankjes.

Het hoeven niet altijd pralines te zijn. Met Marco’s Experiment zet je ook de bierdrinkers in de watten op Valentijn. Deze kan je ook krijgen met een ‘I Love You’ label. Een warme tas koffie of thee drink je dan best uit een Tingy hartjesmok of I Love You mok. Zo krijgt iedereen een liefdevol gevoel bij een warm of fris drankje.

Pak uit met jouw verpakking op Valentijn!

Speciaal decoratiemateriaal mag niet ontbreken op Valentijn. Wij hebben een ruime selectie aan linten, stickers en andere decoratiemogelijkheden. Speciaal voor Valentijn maakten we spelden die je kan gebruiken als extra decoratie: spelden met rozen, spelden met hartjes, of spelden met ‘Love’ tekst (verkrijgbaar in wit en in rood). Je vindt in onze Valentijnaccessoires ook sleutelhangers, hangers, decoratiehartjes, en veel meer.

Vul jouw hart dankzij onze Valentijn vulartikelen.

Bij Marco staan we bekend om ons ruim aanbod aan vulartikelen. Ook voor Valentijn doen we onze reputatie alle eer aan. Zo vind je dozen met vlindersluiting om heerlijke snoepjes in te verpakken. Wil je dat de ontvanger ziet wat er in de verpakking zit? Dan kies je best voor een doosje, die we ook in hartvorm aanbieden.

Voor de creatievelingen onder ons hebben we ook een Plexi Pomme D’amour in het rood en transparant. Of wat dacht je van een snoepjes dispenser? Dit is een leuke en originele manier om jouw snoepjes te verpakken.

Bekijk zeker onze valentijnselectie op de webshop!

Laat je raken door Cupido’s pijlen en wordt verliefd op ons volledig Valentijnsaanbod. Je vindt deze terug op onze webshop of in onze catalogus. Wil je liever in persoon onze selectie bekijken? Dat kan in onze showroom.

Heeft u nog vragen over deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. We helpen u graag verder!