Close
Zoek
Filters

Mdesign


 

 

 

Mdesign
Kleine Attenties voor Grote Momenten

 

Imagine
Stel… u zoekt een attentie voor een geboorte, doop, communie, lentefeest, trouw of jubileum, maar het ontbreekt u aan ideeën?
Bij ons vindt u een brede waaier aan collecties waarin u vast en zeker uw gading vindt.
Wij hebben de nodige materialen om uw attenties te creëren en af te werken.

Create
Dit bieden wij aan om uw creaties tot stand te brengen:
Een ruim assortiment aan artikelen in cello, plexi, hout, glas, riet, poly, karton, stof en metaal, en tal van prestentatiestukken.

Sparkle
Met artikelen zoals accessoires, bloemen, linten en tule maakt u uw creatie compleet.
Make it sparkle!


Van uw cadeau iets kostbaars maken, dat is waar Mdesign voor staat.

 

Geboorte - Doop

De geboorte is een wonderbaarlijke gebeurtenis die u met iedereen wilt delen. Van klassiek tot modern, bij ons vindt u als winkelier een uitgebreid gamma aan artikelen om uw doopsuiker tot in de puntjes te verzorgen en af te werken.

 

Communie - Lentefeest

De communie of het lentefeest is een heugelijke gebeurtenis in het leven van een kind en ouders willen die dag terecht tot iets onvergetelijks maken!
Wij helpen u met onze collecties, waaronder tal van originele communiebedankjes, om van dit evenement een Groots Moment te maken!

 

Trouw - Jubilea

Het huwelijk moet de mooiste dag van het leven zijn! U wilt dan ook, als winkelier, dat alles perfect geregeld is. Met onze collecties maakt u het trouwfeest helemaal af en wordt elke huwelijksdag een onvergetelijk gebeuren!
Voor jubilarissen die hun liefde na 10, 20 of misschien wel 50 jaar nog eens in de verf willen zetten, hebben wij het nodige materiaal om ook dit feest de nodige glans en kleur te geven.