Close
Zoek
Filters

Moederdag komt eraan!

Moederdag komt eraan!

10 mei 2020 is het weer zover, tijd om mama in de bloemetjes te zetten! Heb je al een cadeau in gedachten maar zoek je nog een leuke verpakking of accessoires? Bij Marco vind je een uitgebreid assortiment aan verpakkingen en geschenkartikelen waarmee je een grote glimlach op haar gezicht tovert!

Chocolade voor Moederdag

Houdt je moeder van zoet? Dan maak je haar gegarandeerd blij met haar favoriete chocolade! Hoewel chocolade alleen al een feestje is, maak je het cadeautje extra vrolijk met een leuke verpakking. Maak je keuze uit ons bakje met handvat of doosje met vlindersluiting met boodschap ‘De liefst mama, dat ben jij’ of ‘La meilleure maman, c’est toi’. Er zijn verschillende formaten te verkrijgen.

Chocolade voor Moederdag kan je ook verpakken in een leuk doorzichtig tasje. Met wat kleurrijke accessoires, zoals dit groene lint, dahlia bloem of shiny bloem geef je het tasje een leuk extraatje.

Ga je voor de gouden combinatie? Dan kan je de chocolade ook presenteren in een leuke koffietas of mok met een lieve boodschap op. Want geef toe, chocolade is het allerlekkerst met een tasje koffie erbij! Met een simpel doorzichtig folie- zakje met kruisbodem en karton presenteer je de chocolade op een veilige én stijlvolle manier.

Cadeauverpakkingen voor Moederdag

Laat je chocolade liever links liggen? Ook voor andere cadeautjes kan je bij Marco een leuke verpakking vinden. Welk geschenk je jouw moeder dit jaar ook geeft, dit doosje met de sticker ‘Mama, jij bent mijn held’ valt bij elke mama in de smaak! Ook voor kleine geschenken, bijvoorbeeld een juweel, hebben wij de gepaste verpakking. Een gouden doosje in de vorm van een hart doet het altijd goed. Extra opvrolijken doe je met feestelijke linten en stickers!

Nog inspiratie nodig? Ontdek onze complete Moederdag Hearts-collectie. Neem ook een kijkje naar onze andere Moederdag artikelen.

Plaats uw reactie