Close
Zoek
Filters

Oh deer, een gezellige eindejaarsperiode

Oh deer, een gezellige eindejaarsperiode

Oh deer, een gezellige eindejaarsperiode.

 

Ontdek de Oh Deer collectie. Gevuld met feestelijke kerst en nieuwjaar decoratie, vulartikelen, geschenkartikelen, accessoires en decoratie.

Dit uitgebreide totaalconcept bevat alles wat u nodig heeft voor een gezellige kerst en stijlvolle eindejaarsdagen.

Feestelijke vulartikelen en verpakkingen

De collectie heeft verschillende vulartikelen voor een elegante presentatie van uw geschenken.

Van draagmanden (klein of groot) tot doosjes, ballotins, tot feestelijke wijnhouders .

De draagmanden komen in verschillende formaten en vormen. Handig om verschillende soorten geschenken in te presenteren of als handig zakje te gebruiken. Op deze lichtgrijze tassen staat ook steeds een elegant rendier gedrukt.

Oh deer of oh beer?

Als u aan de kerstperiode denkt dan denkt u ook aan cadeautjes. Geschenken met net dat tikkeltje extra, het is tenslotte kerst, nieuwjaar,… Wij bieden graag net dat tikkeltje extra aan met het Oh-Deer-Beer. Dit heerlijk biertje is verpakt in een winterse, feestelijke stijl en past perfect bij de collectie. Met dit biertje en zijn prachtige etiket zal u zeker en vast scoren.

Stijlvolle accessoires

De pakjes liggen al lang onder de kerstboom te blinken alvorens ze met veel enthousiasme uitgepakt worden. In tussentijd is het extra leuk als de pakjes er mooi en veelbelovend uitzien. Verpakking is daarbij heel belangrijk. De Oh Deer-collectie bevat dan ook een heleboel accessoires die uw geschenkartikel of -verpakking nog vrolijker maken.

Decoreer uw verpakkingen en opvulartikelen met onze blinkende stickers. Voor zaligs zoets in te verpakking kan u ook een beroep doen op de rendier j-kartonnen. En als laatste touch kan u fijne rendier speldjes op de verpakkingen plaatsen.

Klanten lokken met een gezellige kerstsfeer

Met de verticale banner uit de "Oh Deer" collectie maakt u het totaalconcept compleet. Deze banner is onmisbaar in uw eindejaarsetalage en is een echte blikvanger. Ook de raamstickers zorgen voor gezelligheid. Zo gaat u samen met uw klanten een gezellig nieuw jaar tegemoet.

Concteer ons!

Heeft u nog vragen over deze collectie? Neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder. U kunt de collectie ook in onze showroom bekijken. 

Maar eerst komt de Sint natuurlijk nog aan bod. Is uw winkel nog niet helemaal Sint-proof? Lees hier meer over de Sint-Vintage collectie.

 

Plaats uw reactie