Close
Zoek
Filters

Pasen 2024

Verpak jouw paaseitjes beter dan de paashaas!

Wie denkt aan Pasen, denkt automatisch chocolade eitjes. Zelfs de paashaas weet dat je iets nodig hebt om al dat lekkers in te steken. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij bij Marco al jarenlang ervaring in hebben! Hieronder vind je een overzicht van onze paascollectie voor vulartikelen en versieringen om jouw winkel helemaal pa(a)sklaar te maken.

Mandjes, bakjes en veel meer paasplezier.

Vilten mandje

Houten bakjePaasmandje

 

Zoals we daarnet al zeiden: die chocolade eitjes horen ergens in. Niets zegt meer Pasen dan een prachtig loom mandje met oor in het geel. Deze worden trouwens per zes verkocht, zodat je op meerdere plaatsen in jouw winkel de klanten op chocolade kan trakteren.

Je kan de chocolade eitjes ook tentoonstellen in een houten rechthoekig bakje met twee latten. Die zijn iets lichter van kleur en passen perfect bij andere lentekleuren.

Niets geeft meer een echt paasgevoel dan onze Pinky mand met twee oren. Dit schattige konijnenmandje verovert niet alleen de harten van de kleinsten onder ons. Ook de volwassenen zullen hun glimlach niet kunnen inhouden bij het zien van de Pinky mand!

Geschikt voor chocolade eieren en paashazen!

Jouw chocolade paashaas steek je best in een blokbodemzak, zodat die altijd rechtop staat. Deze komen in verschillende formaten (25 cm, 28 cm en 33 cm hoog) voor alle soorten chocolade figuren. 

 

Paasdoos - Ballotoeuf

Heb je chocolade eieren die je wil verpakken? Dan kijk je best naar onze eidoos ballotoeuf. Deze eidoos heeft een venster en wordt geleverd met sokkel. Draai de sokkel om en je hebt een luxe geschenkdoos. In deze ballot oeuf kan je eieren van 13 cm, 16 cm, en zelfs 22 cm plaatsen!

Maak van jouw etalage een prachtig paastafereel.

 Decoratieve raamsticker Happy EasterSpeld PasenPaaslint 25mm

 

Kleed jouw etalage in met onze ‘Pompom’ Happy Easter raamstickers. Combineer dit met onze spelden met konijn in verschillende kleuren en de kleurrijke Bunny Pompom linten en je hebt een prachtig paastafereel in jouw etalage. Met schattige konijntjes, paaseieren en bloemen in donkergeel, lila roze, smokey green en paarse tinten met ecru achtergrond, trek je sowieso de aandacht van toevallige passanten.

Bekijk onze hele paascollectie!

Dit is nog maar het topje van de ijsberg. We hebben nog een resem aan paasartikelen in ons uitgebreide gamma. Neem zeker een kijkje in onze catalogus of op onze webshop. Je kan ook langskomen in onze showroom en onze producten komen bekijken. 

Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust aan onze medewerkers via het contactformulier. We helpen jou met plezier bij het vinden van de juiste paasartikelen.

 

Plaats uw reactie