Close
Zoek
Filters

Seizoen - Thema's

 

 

 

Seizoen - Thema's

 

Tover uw etalage op regelmatige basis om in een ander thema. Het is verfrissend en door gebruik van decoratie in uw etalage, als visitekaartje voor uw winkel, stimuleert u de verkoop. Bij Marco zijn we druk in de weer om u doorheen het jaar verschillende collecties aan te bieden die
u niet onbewogen zullen laten.
Onze totaalconcepten bevatten onder meer heel wat vulartikelen en decoratie, waaronder kartonnage, stoffen items, glaswerk, linten, accessoires, banners, etiketten, stickers, en nog veel meer. Absoluut een meerwaarde!

 

Valentijn - PasenLente - Zomer

Van Valentijn, over Pasen tot de Lente en de Zomer. Van gezelligheid naar warmte, alle thema’s komen bij ons aan bod via onze collecties en totaalconcepten.

 


 

Herfst - HalloweenSintKerst & Eindejaar

Van het vallen van de bladeren naar de gezelligste periode van het jaar … Wij bieden een heel ruim assortiment voor de Herfst, Halloween, Sint en de Kerst & Eindejaar periode.

 

Vaderdag - MoederdagBedankt Juf & MeesterChocolate

Moederdag of Vaderdag, een attentie voor de juf of meester op het einde van het schooljaar… of een andere gelegenheid? Bij ons is elke reden goed voor een origineel cadeau! In onze collecties en totaalconcepten vindt u vast en zeker uw gading!

 

 
Heeft u nog vragen over onze verschillende thema's? Neem vrijblijvend contact op met Marco, we helpen u graag verder!

Zomervakantie

Jaarlijkse vakantie van 8 juli tot en met 28 juli 2024.
Tijdens deze periode zijn er geen leveringen of afhalingen mogelijk.

Wij wensen u een spetterende zomer toe!