Close
Zoek
Filters

Zie ginds komt de Sint-magie!

Zie ginds komt de Sint-magie!

Binnenkort is het weer zo ver: Sinterklaas en zijn Pieten maken op 6 december weer hun blijde intocht in ons land. Kinderen over heel wereld staan te popelen om de heilig man en zijn entourage te verwelkomen. Daarbij horen uiteraard ook een gezonde hoeveelheid snoepgoed, cadeaus en Sint-gerelateerde goederen. Wij geven u alvast wat inspiratie om uw winkel klaar te stomen voor deze feestelijke periode.

Verpakkingen voor al het lekkers.

Wie zoet is krijgt lekkers en ook dit jaar hoort al dat snoepgoed in een mooie verpakking. De juiste vulartikelen voor al dit lekkers vindt u in onze nieuwe Sint Vintage en Ozosnel collectie. Zo verwent u uw klanten met letterkoekjes, speculoos en chocolade in een passende feestverpakking.

Creëer uw eigen Sinterklaassfeer.

Een goed ingeklede winkel nodigt uit om te shoppen. Via onze webshop vindt u een groot aanbod aan Sinterklaasaccessoires zoals linten, spelden, stickers en labels, en zo veel meer. Hiermee creëert u een feestelijke sfeer die volledig past binnen de unieke stijl van uw winkel.

Spring in het oog met een passende Sinterklaasetalage.

Wie langs uw winkel passeert zal het direct merken: Sinterklaas is in het land. Met onze Sinterklaasbanners en raamstickers springt uw feestelijke winkel direct in het oog van toevallige passanten. Wilt u wat meer? Dan is onze Vintage Sint Deco Staand pop het perfecte pronkstuk van uw etalage.

Eén warme chocomelk to-go, a.u.b!

Wat is er hartverwarmender in de winter dan een warme kop chocomelk? Juist: een warme kop chocomelk in een speciale Sinterklaas mok! Onze Sint Vintage “Ozosnel” Mok is een absolute bestseller. Wilt u er een koekje of praline bij geven? Dan kan dat in onze speciale Sint dozen met vlindersluiting in verschillende groottes.

U leest het goed: Marco is dé referentie om uw winkel helemaal in de Sinterklaas en Zwarte Piet sfeer te brengen. Bij ons vindt u steeds de juiste accessoires om uw klanten in de feeststemming te brengen. Bekijk daarom zeker ons volledig assortiment van feestattenties, seizoenscollecties en (geschenk)verpakkingen. Ons team helpt u met veel plezier verder.

Plaats uw reactie