Close
Zoek
Filters

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Op 14 november 2020 is het weer zover: de officiële intrede van Sint en Piet in België! In coronatijden verloopt deze op-één-na-leukste dag van het jaar uiteraard een beetje anders. Publiek is niet toegelaten, de aankomst van Sint en Piet zal wel te bekijken zijn op televisie. Een reden te meer dus om de Sinterklaas-sfeer zoveel mogelijk zelf te creëren! Met de nieuwe collectie ‘Sint Party’ zit je alvast goed en wordt Sinterklaas dit jaar toch een feestje!

Vulartikelen voor snoepgoed

Wie Sinterklaas zegt, zegt ook bergen snoepgoed! De nieuwe Sint Party-collectie heeft dan ook een groot aanbod aan vulartikelen om letterkoekjes, chocolade en Guimauves (Maria-snoepjes) feestelijk te presenteren.

Ballotins met vlindersluiting

De Sint Party-collectie heeft 2 vrolijke ballotins in haar collectie: een pralinedoosje van 250 gram en eentje van 500 gram. Beide ballotins zijn bedrukt met de leuke ‘Sint Party’-print en zijn afgewerkt met een vlindersluiting. De Sint-mok dient als vulartikel, maar kan nadien gebruikt worden voor een lekkere kop koffie of thee. Een ideale combo met de pralines!

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor de rechthoekige ‘Sint Party’-dozen met deksel. Het deksel is bedrukt met een tekening van Sinterklaas en zijn stoomboot, de binnenkant van de doos is glanzend rood. Perfect voor een cadeautje dus! De dozen met deksel zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen: medium en groot.

Open mandjes en bakjes

Naast ballotins, beschikt de ‘Sint Party’-collectie ook over open mandjes en bakjes in verschillende vormen en kleuren. Zo bevat de collectie twee soorten mandjes in de vorm van een boot: de ‘Sint Party’ stoomboot-mand en de iets subtielere ‘Sint Party’ boot-mand.

Ook dit hoge conische bakje met ‘Sint Party’-print zorgt voor een feestelijke presentatie voor al dat lekkers.

Fan van mandjes of bakjes met oor? De collectie bevat twee bakjes met oor, een rechthoekig en een rond exemplaar. De oren zijn vervaardigd uit vilt en dus extra stevig!

Inkleding etalage

Met een grote Sint-banner in de etalage trekt u meteen de aandacht! In de ‘Sint Party’-collectie vindt u twee banners terug: een grijze banner en een rode banner. Beide banners zijn bedrukt en hebben dezelfde afmetingen.: Ook de ‘Sint Party’-pancarte is een echte blikvanger.

Linten, spelden en stickers

Sinterklaas en cadeautjes gaan hand in hand. Het is dan ook extra leuk wanneer cadeautjes en ballotins opgefleurd zijn met feestelijke linten, spelden en stickers.

De ‘Sint Party’-collectie heeft een uitgebreid aanbod aan speelse linten met ijzerdraad in Sint-thema, in verschillende breedtes. Ontdek de linten hier. Kers op de taart zijn de leuke stickers en spelden in deze collectie. Kies uit blinkende stickers met grote of kleine stoomboten, zonder of mét Sinterklaas. Bij de spelden heb je keuze uit twee verschillende formaten: spelden van 4 cm en spelden van 6 cm.

Horen Sint en Piet voor jou onverbiddelijk samen? Bekijk dan zeker ook eens onze Sint City & Roetpiet-collectie!

Plaats uw reactie