Close
Zoek
Filters

Sparkle Happy New Year

Sparkle Happy New Year

Sparkle Happy New Year

Nu het buiten al vroeg donker wordt, kunnen we allemaal wat extra sparkles gebruiken.
De nieuwe Sparkle Happy New Year-collectie is dan ook de ideale eindejaarscollectie om uw geschenkartikelen en -verpakkingen mee op te fleuren.

Feestelijke vulartikelen en verpakkingen

Dit uitgebreide totaalconcept bevat alles wat u nodig heeft voor een vrolijk eindejaar. De collectie beschikt over verschillende vulartikelen voor een elegante presentatie van uw geschenken. Van doosjes met deksel, mandjes en bakjes (met oor, zonder oor of ballotins met vlindersluiting) tot feestelijke champagneglazen met opschrift ‘Happy New Year’.

Vrolijke accessoires

Denkt u aan de eindejaarsperiode, dan denkt u ook aan veel en uitbundige ‘extraatjes’. De Sparkle Happy New Year-collectie bevat dan ook een heleboel accessoires die uw geschenkartikel of -verpakking nog vrolijker maken. Decoreer uw verpakkingen en opvulartikelen met wit-gouden linten, glinsterende bloemen en/of stickers met opschrift ‘Happy New Year’. De speelse accessoires toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw klanten!

Een uitnodigende etalage

Donkere dagen vragen om gezellige verlichting en feestelijke kleuren. Ook u kunt het straatbeeld vrolijker maken door in te zetten op een elegante, uitnodigende etalage. De Sparkle Happy New Year-collectie bevat een heleboel zaken om de eindejaarssfeer in uw winkel of etalage feeststemming binnen te halen. Zo is er de pancarte met opschrift ‘Happy New Year’, of de mooie banners met verschillende prints. Leuk extraatje: deze gouden kerstbomen in verschillende formaten. De kerstbomen behoren officieel niet tot de Sparkle Happy New Year-collectie, maar zijn wel een heel mooie aanvulling!

Heeft u nog vragen over deze collectie?Neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder. U kunt de collectie ook in onze showroom bekijken. Deze pagina vertelt u meer over uw showroombezoek tijdens corona.

Plaats uw reactie