Close
Zoek
Filters

Vaderdag 13 juni

Vaderdag 13 juni

Vaderdag – Papion collectie

Binnenkort is het weer Vaderdag, de ideale gelegenheid om papa te bedanken met een lieve attentie. Inspiratie nodig? De nieuwe ‘Papion’-collectie is een feestelijke collectie waarmee u papa of vader gegarandeerd apetrots maakt!

Pralines verorberen in stijl

Het centrale thema van deze Papion-collectie is de zwart-witte vlinderdas. Zo vindt u deze vlinderdas terug op de pralinedozen of ballotins, samen met het opschrift ‘Super Papa’. De ballotins zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: een ballotin voor 250 gram en een ballotin voor 500 gram snoepgoed. Werk de ballotins af met een lint in Papion-stijl.
Pralines of ander snoepgoed verorberen voelde nog nooit zo ‘chique’!

Houdt papa van koffie, thee of chocolademelk? Dan is deze Super Papa-mok het ideale vulartikel voor uw geschenk. Naast een originele verpakking, kan de mok later dienen als papa’s nieuwe, favoriete mok voor thuis of op het werk!

Elegante Papion-accessoires

Mag het wat subtieler? Dan kunt u uw geschenk(verpakkingen) ook afwerken met enkele leuke accessoires in Papion-stijl. Zo bevat de collectie onder andere vlinderdas-labels en leuke houten speldjes met opschrift ‘Super Papa’. Ook deze glanzende stickers maken uw attentie een stuk eleganter!

Het perfecte geschenk voor bierliefhebbers

Ook voor bierliefhebbers heeft Marco de geschikte attentie in huis. Zo bieden wij ons huisbier ‘Marco’s Experiment’ aan, gepresenteerd in een Papion-jasje. Het blonde biertje met hergisting op fles zal papa verrassen door zijn verfrissend en hoppig karakter! De bijpassende bierglazen maken het geschenk compleet!

Maak uw etalage Vaderdag-ready!

13 juni 2021 is het zover. Hoog tijd dus om uw etalage of winkel volledig klaar te stomen voor Vaderdag. De Papion-collectie omvat een verticale ‘Super Papa’ banner (25 x 245 cm) die onmisbaar is in uw Vaderdag-etalage. Ook deze ‘Super Papa’ pancarte is een ware blikvanger!

Heeft u nog vragen over deze collectie? Neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder. U kunt deze en andere Vaderdag-collecties ook bekijken in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak via onze online agenda.

Plaats uw reactie