Close
Zoek
Filters

Valentijn: wij vieren de liefde

Tips voor valentijn

Kerst en Nieuwjaar zijn nog maar net achter de rug of daar is Valentijn al, de dag waarop we onze geliefden extra in de watten willen leggen. Even geen inspiratie meer na deze drukke eindejaarsperiode? Wij geven alvast vier tips om uw klanten volledig klaar te stomen voor de meest romantische dag van het jaar!

TIP 1: De verpakking van cadeaus als extra touch

De verpakking is een belangrijk onderdeel van het product, zeker bij Valentijn. Iedereen is opzoek naar opvallende kleuren, een mooi design en luxe uitstraling.

Optie 1: Hartvormige Doos

Onze chocolade dozen in de vorm van een hart zijn een win-win situatie. Je kan nog lang van de doos genieten en van de attentie zelf kan je heerlijk smullen! Werk de pralinedoosjes af met dit mooie hartjeslint uit de You-Are-collectie.

Optie 2: Feestelijke ballotins

Ook in doosjes met vlindersluiting, ook wel ballotins genoemd, kunt u chocolade en snoepgoed op een feestelijke manier presenteren. In de You-Are-collectie vindt u verschillende soorten ballotins in verschillende maten: in de vorm van een brievenbus, in een rechthoekige vorm, voor 125g, voor 500g, … Alle ballotins hebben een wit-rode kleur en zijn voorzien van het woord ‘Love’.

Ook deze ballotins kunt u afwerken met vrolijke accessoires. Naast het rode lint, beschikt de collectie ook over andere linten met hartjes en mooie stickers.

TIP 2: Zeg het met een mok

Niets zo leuk als een complimentje krijgen waar uw hart sneller van gaat slaan. Wie deze mok gepresenteerd krijgt zal vast in de zevende hemel zijn wegens de lieve boodschappen. Met een rode of zwarte bloem erin en afgewerkt met enkele linten, maakt u er een charmant geschenk van of vul deze feestelijke mok met lekker snoepgoed.

TIP 3: Gegarandeerd scoren Valentijscadeau

Geen zin in een traditioneel cadeau zoals bloemen of chocolade? Wij bieden een oplossing. In onze valentijn-collectie vindt u dit jaar ook een love-bierflesje. Leuk om samen van te genieten of om te etaleren op de kast. Bovendien zal u met dit origineel cadeau uw geliefden erg verrassen. Gaan bier en romantiek goed samen? Wij denken van wel!

TIP 4: Altijd samen

Een cadeau dat je altijd op zak hebt, zodat je steeds aan een leuke herinnering van elkaar blijft denken. Dat is gegarandeerd een geschenkje dat goed scoort. Bekijk daarom vast en zeker onze hartjes-sleutelhangers en clip-on speldjes met een rood glinsterend hartje op.

Valentijn etalage

U kunt al onze producten natuurlijk ook gebruiken om uw etalage te doen opvallen.

Uw groothandel voor Valentijn artikelen

Wenst u meer informatie over deze collectie of wilt u tips op maat van uw onderneming?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, we helpen u graag verder. Er zijn ook nog andere valentijn-collecties beschikbaar. Bekijk ze hier.

Plaats uw reactie