Close
Zoek
Filters

Verras jouw klanten (en hun mama’s) met de Dandelion-collectie voor Moederdag!

Verras jouw klanten (en hun mama’s) met de Dandelion-collectie voor Moederdag!

Verras jouw klanten (en hun mama’s) met de Dandelion-collectie voor Moederdag!

Op 14 mei* vieren we onze lieve mama’s. Met de nieuwe collectie voor Moederdag kunt u zich voorbereiden op deze belangrijke feestdag. Laat u inspireren door de fleurige Dandelion-collectie, te verkrijgen in onze webshop, de catalogus of in onze showroom!

Unieke verpakkingen
In de Dandelion-collectie bieden we verschillende soorten verpakkingen aan. Of u nu kiest voor een ballotin met vlindersluiting, een mooi gepresenteerd zakje met J-karton of een conisch rechthoekig bakje, jouw aanbod zal sowieso in de smaak vallen. We bieden ook verschillende groottes aan.

Voeg een persoonlijke touch toe
Bovendien zijn onze verpakkingen gemakkelijk te combineren met andere items uit de Dandelion-collectie, zoals stickers, linten en spelden. Zo kunnen uw klanten een uniek en persoonlijk cadeau samenstellen. Kies uit verscheidene mooie linten: één met de tekst “With Love“, eentje met kleurrijke hartjes, of met opschrift “Mama, ik hou van jou”
 
Een extra stickertje voor op uw verpakking kan nooit kwaad. We hebben er enkele hele leuke in de collectie met verschillende opschriften of met de sierlijke blaasbloem. Aan diezelfde pakjes kan u ook een uniek Dandelion-speldje steken.

Maak indruk met een kleurrijke raamsticker
In de Dandelion-collectie bieden we een ruime keuze aan raamstickers en banners om uw etalage mee te decoreren. Van kleurrijke hartjes tot Dandelion totaalpakket, onze raamstickers en banners zijn perfect om uw boodschap kracht bij te zetten en de aandacht van voorbijgangers te trekken.
 
Al onze raamstickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Raamsticker Moederdag           Raamsticker With love

Maak uw Dandelion-collectie compleet met onze prachtige mokken
Elke mok is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail als de rest van onze collectie en zijn verkrijgbaar met verschillende opschriften. De Dandelion-mokken zijn perfect voor thuis, op kantoor of als opvulartikel. Onze mokken zijn van hoge kwaliteit en zijn vaatwasbestendig, zodat uw klanten ze levenslang kunnen gebruiken.

 

Heeft u vragen over deze collectie? Of wenst u de collectie te bekijken? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom te Gent. Er zijn nog veel meer thema's te ontdekken.

Wij helpen u graag verder!

Groetjes,

Het Marco-team

* In regio Antwerpen wordt moederdag gevierd op 15 augustus.

Plaats uw reactie