Close
Zoek
Filters

Winter 2023

Winter 2023

Happy Winter: versieringen en verpakkingen voor de vrolijkste tijd van het jaar.

 

De dagen worden korter en het weer wat kouder. Dat kan maar één ding betekenen: de winter staat voor de deur! De vrolijkste tijd van het jaar staat synoniem voor vieren met vrienden en familie, lekker eten en drinken, en gezelligheid. Daarbij kan een winterse attentie niet ontbreken. Deel de vreugde met onze Happy Winter collectie vol feestelijke verpakkingen, vulartikelen en accessoires. Zo wordt de vrolijkste tijd van het jaar nét iets vrolijker!

 

Winterverpakkingen en vulartikelen

 

De Happy Winter collectie bevat heel wat verpakkingen en vulartikelen waarmee u creatief aan de slag kan. Het Happy Winter bakje met oor is ideaal om te vullen met lekkere snoepjes of pralines. Mag het nog wat meer in thema? U kiest dan best voor een vulbakje in de vorm van een winterhuis. Wilt u een gesloten verpakking voor al dit lekkers? Dan hebben we uiteraard onze dozen met vlindersluiting van 250 gram.

 

Ga voor lekkernijen met winterse stijl

 

Wilt u de mensen rondom u verrassen met zelfgemaakte lekkernijen? Ook daar hebben we in ons Happy Winter aanbod een oplossing voor! Onze serveerschalen in bamboe in ovalen, rechthoekige en vierkante vormen zijn perfect om huisgemaakte koekjes of cakes op te serveren. Dankzij de glazen afdekstolp blijft al dat lekkers ook extra lang vers!

 

Geen zin om zelf te bakken? Ga dan voor een unieke attentie die jong en oud een gezellige tijd bezorgt. Vul een van onze feestelijke potten (met houten deksel en ijzersluiting of met kurk) met cake- of koekjesmix en vergezel die met bakinstructies. (Groot)ouders en kinderen kunnen dan samen een gezellige namiddag in de keuken spenderen en erna genieten van een zelfgemaakte lekkernij.

 

Alles voor warme én koude drankjes

 

Wie al eens een kerstmarkt heeft bezocht, weet dat de winter gepaard gaat met warme chocomelk en glühwein. Die kan u dan serveren in onze Happy Winter mokken voor een heerlijke wintersfeer. We hebben ook feestelijke wijnfleshouders voor twee flessen of drie flessen, waarmee u glühwein kan schenken als attentie. Daarmee geeft u het kerstmarktseizoen alvast een spetterende start!

 

Breng de wintersfeer in jouw etalage

Ook uw klanten mogen al in de stemming komen voor de gezelligste tijd van het jaar. Met onze Happy Winter raamstickers zal uw etalage zeker in het oog springen van voorbijgangers. De Happy Winter decohangers zorgen dan voor de juiste sfeer wanneer klanten jouw winkel binnenkomen.

 

Bekijk ook onze andere wintercollecties

 

Naast onze Happy Winter collectie hebben we bij Marco ook tal van andere kerst- en eindejaarscollecties. Neem zeker een kijkje op onze webshop of in onze catalogus of kom gerust eens langs in onze showroom.


Heeft u nog vragen over deze collectie? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Plaats uw reactie